Valokuitu teidänkin taloyhtiöön? Näin se tapahtuu

Haluaisitko valokuidun taloyhtiöön? Valokuidun voi taloyhtiöstä riippuen saada yhteen tai muutamaankin huoneistoon, mutta edullisinta on ottaa valokuitu kerralla koko taloyhtiöön. Tutustu vaihtoehtoihin ja lue, millä askelmerkeillä valokuidun hankinta taloyhtiöön etenee!

Taloyhtiölaajakaista

Järvi-Suomen Valokuidun Taloyhtiölaajakaista on luotettava laajakaistapalvelu koko taloyhtiön tarpeisiin. Tarjous taloyhtiön laajakaistasta tehdään aina taloyhtiölle ja sopimus solmitaan taloyhtiön ja valokuituoperaattorin kesken. Taloyhtiö vastaa sekä kertakustannuksista että huoneistomäärän mukaan laskutettavasta kuukausimaksusta. Kuukausimaksut taloyhtiö veloittaa huoneiston omistajilta osana yhtiövastiketta.

Taloyhtiöltä veloitettava kuukausimaksu sisältää perusnopeuden 50/50 Mbit/s. Mikäli perusnopeus tuntuu liian hitaalta, asukkaan on mahdollista tilata huoneistokohtainen nopeudennosto pienellä lisämaksulla. Nopeudennoston kuukausimaksun laskutamme aina suoraan asukkaalta.

Ohituskaista

Järvi-Suomen Valokuidun Ohituskaista on huoneiston oma valokuituliittymä. Ohituskaistan saa taloyhtiöstä riippuen yhteen tai muutamaan huoneistoon. Ohituskaistasta tehdään sopimus huoneiston omistajan, haltijan ja Järvi-Suomen Valokuidun kesken. Asukas vastaa itse valokuituliittymän maksusta. Kuukausimaksut veloitetaan suoraan asukkaalta.

Ja sitten ne askelmerkit:

Asukas! Jos valokuitu kiinnostaa, ota ihan ensimmäiseksi yhteyttä taloyhtiösi hallituksen jäseneen tai isännöitsijään

Taloyhtiölaajakaista ja valokuitu on heille yleensä jo tuttu juttu, mutta tietoa asukkaiden kiinnostuksesta palvelun hankintaan ei heillä välttämättä vielä ole. Hankinnasta päätetään yhtiökokouksessa, joten ole ajoissa liikkeellä!

Jos olet itse hallituksen jäsen tai isännöitsijä, ota suoraan yhteyttä myyntiimme.

Taloyhtiö pyytää tarjouksen Taloyhtiölaajakaista

Taloyhtiölaajakaistan tarjouskokonaisuuteen kuuluu valokuituliittymän toimitus taloyhtiön tekniseen tilaan, laajakaistapalvelun toimittaminen jokaiseen huoneistoon ja huoneistokohtaiset päätelaitteet. Sisällytämme mukaan myös tarjouksen kaapelitelevisiopalvelusta sekä taloyhtiön sisäverkon uudistamisesta, mikäli se on tarpeen.

Huom! Jos haluat selvittää huoneistokohtaisen Ohituskaistan saatavuuden ja hinnan omistamaasi huoneistoon, voit olla itse yhteydessä asiakaspalveluumme.

Taloyhtiölaajakaista vaatii yhtiökokouksen päätöksen – Ohituskaistaan riittää lupa

Jokaiseen huoneistoon asennettavasta Taloyhtiölaajakaistasta päättää taloyhtiön yhtiökokous, mutta huoneistokohtaiseen Ohituskaistaan riittää taloyhtiön lupa. 

Taloyhtiölaajakaistapäätös tehdään varsinaisessa yhtiökokouksessa, joka järjestetään vähintään kerran vuodessa. Päätöksen tekemiseen riittää yhtiökokouksen enemmistö.

Valokuitu käyttöön

Taloyhtiölaajakaista tai Ohituskaista asennetaan sovitusti ja pääsette nauttimaan valonnopeista internetyhteyksistä.

Mietityttääkö valokuidun edut taloyhtiössä?

Jos kaipaat lisätietoa valokuidun hyödyistä taloyhtiössä, lue myös: Miksi taloyhtiöön kannattaa hankkia valokuituyhteys?

Samankaltaisia uutisia

03.10.2024

Olemme ottamassa käyttöön paperilaskun toimitusmaksun – siirry nyt ympäristöystävälliseen e-laskuun!

Paperiset laskumme muuttuvat maksullisiksi. Kun tilaat valokuituliittymän, on ensimmäinen paperilaskusi aina maksuton, mutta seuraavista laskuista veloitamme 5 euron paperilaskun toimitusmaksun. Voit välttyä paperilaskun toimitusmaksulta tilaamalla […]
03.10.2024

Valokuitupäätelaite ja muut verkon laitteet – ota termit haltuun

Valokuitu tuo kotiisi valonnopean laajakaistan, mutta mitä laitteita valokuituverkkoon tarvitaan? Valokuituverkon käyttöön tarvitset ainakin valokuitupäätelaitteen sekä mahdollisesti erillisen lisätukiaseman. Valokuitupäätelaite mahdollistaa tiedonsiirron Valokuitupäätelaite on pieni […]
11.09.2024

Kangasniemellä valokuituliittymän voit ostaa Veikon Koneesta

Kangasniemellä kodin tietoliikenneyhteyksien päivitys onnistuu näppärästi kivijalkakaupassa asioimalla, kun paikallinen Veikon Kone aloittaa Järvi-Suomen Valokuidun liittymämyyjänä.  Yhteistyön alkajaisiksi Veikon Koneessa vietetään Valtavaa valokuitupäivää lauantaina 21. […]